Sopimusehdot

Sopimus- ja käyttöehdot Spigon nettisivulle ja peleihin

 1. Hyväksy
  1. Sopimusehdot tällä nettisivustolla pätevät aina Spigon sivustoa käytettäessä.
  2. Sopimusehtoja voidaan muokata ilman varoitusta ja viimeisimmät sopimusehdot ovat ne joita noudatetaan.
  3. Sopimusehdot täytyy hyväksyä luodessasi profiilia Spigossa, mutta myös käyttääksesi muuten Spigon nettisivua.

 2. Käyttäjä
  1. Profiilia luotaessa kaikkien tietojen täytyy olla oikeita, aina sitä vaadittaessa.
  2. Jos toisen henkilön sähköpostiosoite on annettu profiilin luomisen yhteydessä, tämä raportoidaan välittömästi poliisille IP osoitteen ja aikatietojen kera.
  3. Spigo pidättää oikeuden lähettää uutiskirjeitä sähköpostitse.
  4. Jokaisella henkilöllä voi olla vain yksi aktiivinen käyttäjäprofiili Spigossa. Yhdellä henkilöllä ei siis ole sallittua olla useita tai jaettuja profiileja Spigossa.
  5. Spigo voi poistaa käyttäjäprofiilin varoituksetta, mikäli sopimusehtoja ei noudateta. Lisäksi Spigo pidättää oikeuden estää/blokata sellaisten pelaajien pääsyn sivustolle, jotka käyttäytyvät peliyhteisössä asiattomasti. Tämä päätös on täysin Spigon tehtävissä ja voidaan tehdä huolimatta maksetuista jäsenyyksistä.

 3. Profiili
  1. Profiiliin liittyvät, Spigon sivustolle tallennettavat kuvat eivät saa olla pornografisia, yleisesti sopimattomia tai halventavia.
  2. Profiilikuvan täytyy esittää Spigon rekisteröitynyttä käyttäjää tai olla muotokuvaohjelmassa tehty. Kuvan täytyy olla (melko) uusi ja eläväinen profiilikuva, ilman liian paljoa tyhjää tilaa.
  3. Spigo pidättää oikeuden korostaa profiileja ja profiilikuvia omalla nettisivulla sekä Facebook sivulla, kun esim. profiilin omistajalla on syntymäpäivä tai hän on voittanut palkinnon.

 4. Pelit
  1. Spigo ei ota vastuuta minkäänlaisista virheistä ja vioista, joita pelit ja/tai sivusto voi aiheuttaa/on aiheuttanut. Spigo sivuston ja pelien käyttö on henkilön omalla vastuulla.
  2. Spigo pyrkii aina korjaamaan virheet ja kuuntelee asiakkaiden palautetta ja parantamisideoita.
  3. Elektronisten ja mekaanisten työkalujen käyttö, jotka joko suorasti tai epäsuorasti automatisoivat tai korvaavat pelaajan, on kielletty. Mikäli epäilyyn on vahvasti tämän osalta aihetta, tämä väärinkäytös raportoidaan poliisille välittömästi ja tarpeelliseksi katsomamme lailliset toimenpiteet aloitetaan.

 5. Voitot ja talletukset
  1. Spigon nettisivulla ansaitut voitot siirretään suoraan käyttäjän pankkitilille. Saadakseen voitot, käyttäjällä tarvitsee olla pankkiyhteys ja hänen täytyy ilmoittaa pankkitilitiedot. Jos tilaajalla EI ole kotimaista pankkitilinumeroa, hän maksaa kaikki maksut liittyen rahan siirtoon. Mikäli pelaaja antaa väärät tilitiedot, tästä mahdollisesti johtuvat lisämaksut pelaaja korvaa itse. Lisäksi Spigon tililtä nostettaessa, käyttäjä maksaa aina 7,00 EUR palvelumaksun.
  2. Voitot täytyy lunastaa vuoden sisällä voittopäivästä tai muuten pelaaja menettää oikeuden niiden lunastamiseen. Lisäksi, mikäli tilin summa ylittää EUR 100,00, se täytyy nostaa kuukauden sisällä.
  3. Oikeuden sivulta (esim. palkinnot turnauksista, arpajaisista tai toisista kilpailuista) voitettuihin (fyysisiin) palkintoihin menettää, jos käyttäjä ei vastaa tiedusteluihimme (koskien nimeä ja osoitetta) 90 päivän kuluessa voitosta, ellei kilpailussa mainita toista takarajaa. Otamme voittajaan yhteyttä viestitse osiossa Spigo tai joissain tapauksissa lähetämme sähköpostia käyttäjän antamaan osoitteeseen.
  4. Spigo.fi sivustolta voitettuja palkintoja ja tuotteita ei lähetetä Suomen rajojen ulkopuolelle. Lisäksi tällä sivustolla voitettuja Spigoja ei voi käyttää Spigon muiden maiden sivustoilla.
  5. Inaktiivisilla Spigo-tileillä ei voi säilyttää rahaa ikuisesti. Mikäli inaktiivisella Spigo-tilillä on rahaa, laskutetaan sitä joka kuukausi EUR 5,00 verran. Tili luokitellaan inaktiiviseksi jos sille ei olla kirjauduttu vuoteen. Lisäksi mikäli tilillä on yli EUR 100,00 edestä varoja, tulee ne nostaa kuukauden kuluessa, tai pelaaja menettää oikeuden varojen nostamiseen.

 6. Kommunikointi Spigossa
  1. Ei ole sallittua mainostaa ja myydä tavaroita tai pitää profiilissasi sisältöä joka on loukkaavaa muita kohtaan. Tämä sääntö pätee myös muihin paikkoihin Spigossa, jossa voit kirjoittaa tekstiä muiden nähtäville. Pidätämme oikeuden poistaa sisältöä, jonka koemme olevan sopimatonta.